Diensten

De dienstverlening van Emfusio Onderwijsconsult is breed opgezet en wordt uitgevoerd in verschillende segmenten van het onderwijs.
Voor de verschillende diensten wordt samengewerkt met organisaties en personen die de uitgangspunten van Emfusio Onderwijsconsult delen.

 

 

 • Management
  Interim (bovenschools) management; Begeleiden van startende directeuren, Kwaliteitszorg met diverse systemen; Leiding geven aan veranderingsprocessen (samenwerkingsverbanden passend onderwijs).

 

 • Teamtrainingen
  Zelfstandig werken; Handelingsgericht werken; Werken met ParnasSys; Opbrengstgericht werken.

 

 • Intern begeleiders
  Zorgscan in de school; Werken met ParnasSys (IB); Analyseren van data; Schoolondersteuningsprofielen in de school; Interim intern begeleider; Coaching intern begeleiders.

 

 • Gericht op leraren
  Coaching van leerkrachten; Werken met de Emfusio Selfcam (video interactie met SWIVL robotcamera). Neem contact op voor een offerte. De aanschaf van een luxe koffer met de robot, een Apple device, software met voldoende accounts en een gratis teamtraining nu voor € 2895 

 

 • Studiereizen

  Emfusio Onderwijsconsult verzorgt diverse studiereizen op basis van gezamenlijk geformuleerde opdrachten. De reizen gaan naar Oostenrijk, Schotland en de Verenigde Staten. De tot nu toe uitgewerkte themareizen hebben betrekking op: passend en inclusief onderwijs gepersonaliseerd leren onderwijs en jeugdzorg Get It Right For Every Child (GIRFEC) reizen in samenwerking met de universiteit van Edinburgh (UoE)

 • Interim management

  Voor interim opdrachten directie & IB basisonderwijs kunt u terecht bij Emfusio Onderwijsconsult.
  Wij werken uitsluitend met ervaren collega’s, die voor kortere of langere tijd beschikbaar zijn.

 • Scholingstrajecten

  Scholing is in ruime mate en bij diverse instituten beschikbaar. Wij adviseren scholen graag en verwijzen naar excellente aanbieders in het veld. Emfusio kan zelf ook scholingstrajecten inrichten, maar die zijn nooit standaard. Op basis van uw scholingsvraag verzorgen wij zelf een opleiding of ontwerpen voor u een in-company traject van bestaande aanbieders, waarbij wij als makelaar […]